Undervisere

Christina Bredahl Duelund
Underviser på mandagskunster

Jeg elsker at være kreativ, inspirere og dele det med andre, og i en undervisningssituation er jeg altid opmærksom på balancen mellem at bevare den enkelte elevs personlige udtryk og samtidig udvikle nye færdigheder hos dem.

Jeg er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi på billedhuggerskolen. Dog spænder mit eget virke bredt. I de senest år har jeg arbejdet meget med keramik, men ellers tegner jeg og laver animationsfilm, pop op bøger, flipbøger, videokunst, installationskunst, skulpturer, fotokunst og større permanente offentlige udsmykninger. Alt sammen noget jeg vil tage med i min undervisning. 

Se mere om Christina her 

Christina kan kontaktes på christina@østerbrobilledskole.dk

 

 

 

 

 

 

Birgitte Ran Bennike Mayall
Underviser i keramik

Se mere om Birgitte her

Anet Brusgaard
Underviser i billedvævning

Jeg er en passioneret billedvæver og har i en årrække med stor glæde undervist og delt ud af min viden om billedvævning. Denne kulturbærende håndværkstradition er fundamentet for min undervisning: at lege med farver og garner, at forvandle en luftig idé til et visuelt udtryk, at nørkle – nørde og gøre noget langsom

Jeg er uddannet på Kunsthåndværkerskolen (i dag Danmarks Designskole) og Ècole Nationale d’Art Décoratif d’Aubusson. På mit værksted væver jeg meget store billedtæpper, men jeg væver også mindre formater bl.a  ”minitextiler” på 20 x 20 cm eller postkortstørrelse, det er meget populære  formater og også udfordrende.

 Se mere om Anet her

Anet kan kontaktes på tapestry@airfloss.dk