Undervisere

Christina Bredahl Duelund

Leder af Østerbro Billedskole.

Underviser på mandags- og tirsdagskunstnerholdene.

Jeg elsker at være kreativ, inspirere og dele det med andre, og i en undervisningssituation er jeg altid opmærksom på balancen mellem at bevare den enkelte elevs personlige udtryk og samtidig udvikle nye færdigheder hos dem.

Jeg er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi på billedhuggerskolen. Dog spænder mit eget virke bredt. I de senest år har jeg arbejdet meget med keramik, men ellers tegner jeg og laver animationsfilm, pop op bøger, flipbøger, videokunst, installationskunst, skulpturer, fotokunst og større permanente offentlige udsmykninger. Alt sammen noget jeg vil tage med i min undervisning. 

Se mere om Christina her 

Christina kan kontaktes på christina@oesterbrobilledskole.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Malene Jorck
 
Underviser på torsdagskunstnerholdet og udvalgte feriehold.
 
Børn og unges skabertrang er noget af det mest berigende, der findes og jeg forsøger i min undervisning at skabe rum for stor kreativitet og fordybelse udi formgivning. Fortælleglæde er en vigtig ingrediens i min undervisning uanset om det er fra ord, krop eller billede eller alt på samme tid. 
 
 
I øjeblikket arbejder jeg mest med tekstil i værker, der er store som højhuse, men jeg har egentlig base i det fotografiske medie. Jeg er interesseret i historiefortælling og formgivning, der involverer hverdagslige og offentlige rum. Jeg elsker billedfortællinger og poesi. Jeg er uddannet fra Glasgow School of Art i Skotland i 2006 og Danmarks Pædagogiske Universitet 2018. 
 
Se mere om Malene her
 
Malene kan kontaktes på malene@oesterbrobilledskole.dk
 
 
 

Anne Gammelgaard Kristensen

Underviser på tirsdagskunstnerholdet.

Jeg nyder at undervise i kunst, fordi jeg fascineres og inspireres af børn og unges utæmmede fantasi og umiddelbarhed. Jeg ønsker at dele min egen passion for at skabe, fordi jeg mener, at det kreative rum kan forundre, skabe glæde, og styrke selvværdet.

Jeg er uddannet kunstner med en Kandidatgrad fra Malmö Kunstakademi og en Bachelorgrad fra Bergen Kunstakademi.

Kunstnerisk arbejder jeg i øjeblikket med maleri. Tidligere har jeg arbejdet med installationskunst, hvor jeg har kombineret flere forskellige medier: objekter i gips, ler, stof eller træ, samt fotografi, grafik og blækmaleri. Jeg arbejder abstrakt eller nonfigurativt, da jeg finder inspiration og frihed i abstraktionen.

Anne kan kontaktes på anne@oesterbrobilledskole.dk