Matilde Duus

Underviser på mandagskunstnerholdet.

Gennem en legende og eksperimenterende tilgang til at skabe – ønsker jeg at inspirere børnene til at   udvikle og træne deres kreative og abstrakte  tænkning. Vi lever i en digitaliseret hverdag med   mange forstyrrende elementer, derfor er det vigtigt   at lukke lidt af, kigge indad og give plads til kreativ   leg.

Jeg vil i undervisningen introducere forskellige kunstneriske teknikker og skabe et trygt rum for fordybelse og udfoldelse.

Jeg er uddannet fra Det kongelige Danske kunstakademi i 2014. Jeg har en meget materialebaseret praksis og arbejder primært i materialerne glas, papir og metal og ofte med transparens og skygger som virkemidler.           Se mere om Matilde her: www.matildeduus.dk

Matilde kan kontaktes på matilde@østerbrobilledskole.dk

Ann Louise Overgaard Andersen

Leder af Østerbro Billedskole og underviser på Torsdagskunstner.

Jeg elsker at undervise i billedkunst og introducere børn og voksne til samtidskunstens mangfoldighed, fordi der ikke er noget bedre end at se børn/voksne udvikle deres kreativitet og skaberevne. Det gør mig glad at lave kunst og denne glæde vil jeg gerne give videre. I min undervisning præsenterer jeg eleverne for mange forskellige materialer og tilgange. For mig er det vigtigt at møde eleverne anerkendende og se og udvikle de talenter og egenskaber hver enkelt elev har.

Jeg er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 2007 med hovedfokus på skulptur og installation. Udover at undervise i billedkunst udstiller jeg min egen kunst i ind- og udland.

Se mere om Ann Louise her
Ann Louise kan kontaktes på annlouise@oesterbrobilledskole.dk

Ida Retz Wessberg

Underviser Krudtugler og på onsdagskunstner.

Underviser Ida Retz Wessberg (1986) er professionel kunstner og uddannet fra Billedhugger på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Hun har tidligere undervist i billedkunst på Louisiana Museum for Moderne Kunst, for både børn og voksne og afholdt workshops for børn på Gammelgaard Center for Kunst og Kultur. Derudover har hun været undervisningsassistent på Kunsthøjskolen i Holbæk. Wessberg har inden sit studie arbejdet som både lærervikar og pædagogmedhjælper, hvor hun bl.a. har oprettet et billedkunstlokale og workshop på et fritidshjem.

Læs mere om Ida her Ida kan kontaktes på ida@østerbrobilledskole.dk