Agnete Bertram

Underviser på onsdagskunstner

Gennem en legende og eksperimenterende tilgang til at skabe – ønsker jeg at inspirere børnene til at   udvikle og træne deres kreative og abstrakte  tænkning. Vi lever i en digitaliseret hverdag med   mange forstyrrende elementer, derfor er det vigtigt   at lukke lidt af, kigge indad og give plads til kreativ   leg.

Jeg vil i undervisningen introducere forskellige kunstneriske teknikker og skabe et trygt rum for fordybelse og udfoldelse.Jeg er uddannet fra Det kongelige Danske kunstakademi i 2008. Se mere om Agnete her

Agnete  kan kontaktes på agnete@østerbrobilledskole.dk

Ann Louise Overgaard Andersen

Leder af Østerbro Billedskole og underviser på Torsdagskunstner.

Jeg elsker at undervise i billedkunst og introducere børn og voksne til samtidskunstens mangfoldighed, fordi der ikke er noget bedre end at se børn/voksne udvikle deres kreativitet og skaberevne. Det gør mig glad at lave kunst og denne glæde vil jeg gerne give videre. I min undervisning præsenterer jeg eleverne for mange forskellige materialer og tilgange. For mig er det vigtigt at møde eleverne anerkendende og se og udvikle de talenter og egenskaber hver enkelt elev har.

Jeg er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 2007 med hovedfokus på skulptur og installation. Udover at undervise i billedkunst udstiller jeg min egen kunst i ind- og udland.

Se mere om Ann Louise her
Ann Louise kan kontaktes på annlouise@oesterbrobilledskole.dk

Inger Scharff

Underviser på Krudtugleholdet

Jeg synes det er vigtigt, at børn er skabende i et socialt fællesskab – et frirum, hvor man med legende tilgang kan lade intuitionen råde, og hvor der er plads til fordybelse, sansning, fejl, eksperimenter og svineri.

I min undervisning vil jeg præsentere børnene for forskellige materialer, teknikker og tilgange. Jeg vil lære dem lidt om samtidskunsten, historien og mulighederne. Øve dem i at se på deres egne  samt de andres kreationer/værker, for således at styrke dem i at give liv til deres egne historier, gennem et materiale.
Jeg er billedkunstner og mor til 3.

Inger kan kontaktes på inger@østerbrobilledskole.dk

Christina Bredahl Duelund

Underviser på mandagskunster.

Jeg elsker at være kreativ, inspirere og dele det med andre, og i en undervisningssituation er jeg altid opmærksom på balancen mellem at bevare den enkelte elevs personlige udtryk og samtidig udvikle nye færdigheder hos dem.

Jeg er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi på billedhuggerskolen. Dog spænder mit eget virke bredt. I de senest år har jeg arbejdet meget med keramik, men ellers tegner jeg og laver animationsfilm, pop op bøger, flipbøger, videokunst, installationskunst, skulpturer, fotokunst og større permanente offentlige udsmykninger. Alt sammen noget jeg vil tage med i min undervisning.

Se mere om Christina her

Christina kan kontaktes på christina@østerbrobilledskole.dk