Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

weekendhold billedvævning for alle over 9 år med start 27. august

27. august 2022 - 10:30 - 14:30

575,00kr.

For alle over 9 år.

Lørdag d. 27. august og søndag d. 28. august 2022, begge dage fra kl. 10:30 til 14:30 inkl. en lille pause (medbring selv frokost)

Har du ikke en væveramme kan du låne en på skolen.

Pris inkl. materialer 575 kr. (Hvis du har noget yndlingsgarn, må det gerne medbringes)

Vævekunsten er et gammelt smukt håndværk, der langsomt vokser frem under hændernes arbejde med trådene i stærk kontrast til computerens hurtige løsninger.

Så har du længe drømt om at lære billedvævning, kan vi på Østerbro billedskole tilbyde dig et kursus, hvor du kan lære forskellige billedvævsteknikker, hvordan du finder et motiv der er egnet til at blive vævet, hvordan du vælger farver og garner og ikke mindst, hvordan du monterer en billedvævsramme. Jeg vil bestræbe mig på at give dig viden og teknisk kunnen i både moderne og klassiskgobelinteknik eller i mere frie udtryk.

Begyndere sættes i gang med en enkel lille billedkomposition og efter denne øvelse vil der være opnået en vis fornemmelse og håndelag, derefter kan indlæring af et par nye teknikker og billedformer afprøves i nye vævninger.

For øvede deltagere vil undervisningen være tilrettelagt med opgaver, rådgivning i valg af billede/komposition, overførsel af skitse til væven og vejledning til valg af teknikker og farver.

For tilmelding besøg vores hjemmeside på www.østerbrobilledskole.dk

Underviser: Anet Brusgaard

Detaljer

Dato:
27. august 2022
Tidspunkt:
10:30 - 14:30
Pris:
575,00kr.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige