Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterårsferie uge 42. Slip fantasien løs 7-11 år

18. oktober 2021 - 9:00 - 14:00

1.500,00kr.

Dette års Efterårsferie på Østerbro Billedskole, kommer til at foregå i fantasiens tegn. Aller aller aller først skal vi pynte rummet vi skal være i lidt op, så man kan se, at det er et fantasi-værksted. Imens kan vi også lære hinanden lidt at kende, på en ret hyggelig måde. Så skal vi, som en slags opvarmning, kigge på farver og undersøge og tegne mønstre. Herefter skal vi igang med at tegne en masse fantasi-væsner og fantasi-boliger, som vi skal bruge senere, når vi skal bygge vores egen farverige fantasi-landsby i papmache. En by fyldt med mærkelige dyr og endnu mere mærkelige boliger. Man kommer ikke til at have set noget lignende, så meget kan jeg sige.

 

Ud over at vi skal bruge vores fantasi en hel masse, så skal vi også hygge os mega meget og drikke en masse saftevand og spise en masse popcorn! Kan du komme i tanke om noget bedre at give dig til, jeg tror det næppe! Man må meget gerne have noget tøj på der må blive fuld af maling, tapetklister og saftevand! Og så må man også mega gerne have en lille pude med, man kan sidde på, i den hyggekrog jeg tænker vi skal indrette sammen.

Jeg glæder mig til at møde jer og lave en masse flot og mærkeligt sammen med jer.

Kærlig hilsen

Lullu

undervisning 18-22 oktober kl 9-14 inklusiv materialer

Underviser:  Lullu

se mere om Lullu her;

Lullusillustrationsbiks.dk

Detaljer

Dato:
18. oktober 2021
Tidspunkt:
9:00 - 14:00
Pris:
1.500,00kr.

Sted

KULTURLAB
Ourøgade 34 b
København Ø, 2100 Denmark
+ Google Maps

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige