• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommerskole – Stopmotion-animation i uge 26

27. juni 2016 - 9:30 - 1. juli 2016 - 14:30

1.200,00kr.

Skærmbillede 2016-03-29 kl. 11.29.46

Hvad skal du mon lave i den første uge af din sommerferie?
På Østerbro Billedskole kan du i uge 26 deltage i et intensivt kursus i Stopmotion-animation med den dygtige animationsinstruktør Kajsa Kvaale som din underviser.

Kurset er for børn og unge på 9 til 15 år.

Stopmotion giver uanede muligheder for at udtrykke sig. Det er det oplagte medie for børn og unge med spirende interesse for film og historiefortælling.
Alt er muligt i et animeret univers, hvor både manuskript, materialevalg, karakterdesign, lyd og billede – Ja, alle de filmiske virkemidler er en del af den færdige filmfortælling.

I denne workshop har vi fokus på elevernes helt egne originale ideer, deres personlige tegningestil og design af filmens universer og karakterer.
Udover filmsprogets virkemidler kommer også tegning, skulptur(modellering og byg af modeller) i spil.
Eleverne får mulighed for at skabe personlige og unikke stopmotionfilm af 1-5 minutters varighed.

Vi arbejder i grupper på 3 eller flere. Hver gruppe skal have sin egen bærbare computer eller Ipad med hjemmefra og gerne et webcam eller andet kamera som passer med og kan tilsluttes computeren.

Tilmeld dig sammen med dine venner eller kom og skab nye venskaber!

Det er fra mandag d.27/6 til fredag d.1/7 fra kl.9.30 til 14.30.

Start:
27. juni 2016 - 9:30
Slut:
1. juli 2016 - 14:30
1.200,00kr.

KULTURLAB
Ourøgade 34 b
København Ø, 2100 Denmark

Hvem Deltager

6 personer deltager til Sommerskole – Stopmotion-animation i uge 26

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige