Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

kunst for krudtugler 3-6 årig ifølge med en voksen.4 lørdage med start når corona tillader det

4. september - 11:30 - 13:00

DKK650

Kunst for Krudtugler

Starter lørdag  2021 / kl. 11:30-13:00

I løbet af 4 lørdage mødes vi og udforsker kunstens verden sammen. Dette hold er et lille eksklusivt hold for børn i alderen 3-6 år i følge med en voksen. Vi er max 10 deltagere i alt inklusiv underviseren billedkunstner Ida Retz Wessberg.

I undervisningen ønsker Ida at præsentere børn og deres voksne for nye, overraskende metoder indenfor skulptur, analogt fotografi, maleri og tegning. Inspireret af både naturen, kunsten og arkitekturens verden. Hver gang er der en ny metode eller genre som indledes med en lille fortælling, så både børn og voksnes nysgerrighed fanges! Fokus er på en hyggelig stemning, hvori man kan få rum og tid til fordybelse. Ida ønsker at give alle en god, sjov og anderledes start på weekenden og har pga. holdets størrelse mulighed for at være nærværende for alle deltagerne.

Ida er uddannet professionel billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi med speciale i skulptur. Hun har undervist både voksne og børn på bl.a. fritidshjem, børnehave, Børnehuset på Louisiana Museum for Moderne Kunst og senest Museet for Samtidskunst. I hendes undervisning lægger hun vægt på mødet med det enkelte barn.

Man må meget gerne medbringe snacks og drikke og vi overholder selvfølgelig alle gældende Covid-regler.

Undervisningsdage er:  bliver meddelt når vi ved hvornår vi må åbne

 

Detaljer

Dato:
4. september
Tidspunkt:
11:30 - 13:00
Pris:
DKK650

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Krudtugle 3-6 årig i følge med voksen start 16 januar
Undervisningsdage er:
650,00 DKK
0 ledige
Udsolgt