Krudtugler 1 OBS Udsolgt 3-6 årig ifølge med en voksen start 22 februar

22. februar - 9:30 - 11:00

Gratis – 650DKK

UDSOLGT. ventelist muligt se nederst

Kunst for krudtugler hold 1 består af  4 hyggelige lørdage kl 9.30-11, hvor du sammen med dit barn vil udforske kunstens univers i nogle rammer, der er skabt til fri og kreativ udfoldelse.

Sammen med vores underviser Marie-Louise Vittrup Andersen vil børnene i løbet af de 4 lørdage få brugt både deres sanser og fantasi til at lege og eksperimentere med teknikker, materialer og udtryk.
Der vil blive tegnet og malet ud fra små historier og billeder og arbejdet med forskellige temaer fra gang til gang.

Husk at tage tøj på der godt må blive griset til og medbring gerne en drikkedunk og lidt formiddagsmad.

De 4 undervisnings lørdage er:

22. Februar, 7. Marts, 21. Marts og 4. April

22. februar
Gratis – 650DKK

Hvem Deltager

7 personer deltager til Krudtugler 1 OBS Udsolgt 3-6 årig ifølge med en voksen start 22 februar

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
venteliste krudtugle 1
Du kan her skrive dit barn og en voksen på venteliste til Krudtuglehold 1. Såfremt der kommer en ledig plads på holdet kontakter vi dig.
6 available