• Denne event er passeret.

OBS UDSOLGT. Torsdagskunstner med start 7 november

7. november - 16:00 - 18:00

| 950 DKK

På Torsdagskunstner holdet er der fokus på at lege med materialer og udtryk.  Det henvender sig til 5-10 årige børn.

Vi bruger vores fantasi til at finde på og vores hænder og kroppe til at udføre og udforme alle mulige forskellige former for plane og rumlige billeder.

På holdet vil vi gerne understøtte elevernes evne til at bruge deres omgivelser kreativt og udnytte de tilfældigheder, der opstår, når man eksperimenterer med billedkunsten.

Vi vil både lave projekter i stor og lille skala, individuelt og i fællesskab og løbende vise det vi laver frem igennem udstillinger i billedskolens butiksvinduer.

Man skal huske at tage malertøj med/på som godt må blive griset til og en lille snack til pausen.

Den første gang man er på holdet må mor eller far gerne være i forlokalet, men det er barnet selv der går til billedkunst.
Underviser: Ann Louise Overgaard Andersen

Torsdage: 16 – 18

Starter torsdag d. 7 november 2019 undervisningsgang:

7 gange; 7 november, 14 november, 21 november, 28 november, 4 december, 11 december, 18 december

En sæson varer 7-14 undervisningsgange af 2 timers varighed.

Prisen er inklusiv materialer!

950 DKK

KULTURLAB