• Denne event er passeret.

AFLYST Kunst for krudtugler på Fabrikken Amager

27. oktober - 10:00 - 11:30

| 695 DKK

NYHED NU HOLD PÅ AMAGER

Kunst for krudtugler på Fabrikken består af  4 hyggelige søndage kl.10- 11.30, hvor du sammen med dit barn vil udforske kunstens univers i nogle rammer, der er skabt til fri og kreativ udfoldelse.

Sammen med vores dygtige underviser Ann Louise Overgaard Andersen vil børnene i løbet af de 4 lørdage få brugt både deres sanser og fantasi til at lege og eksperimentere med teknikker, materialer og udtryk.
Der vil blive tegnet og malet ud fra små historier og billeder og arbejdet med forskellige temaer fra gang til gang.

Husk at tage tøj på der godt må blive griset til og medbring gerne en drikkedunk og lidt formiddagsmad.

Kom ned og sæt fut i fantasien på

FABRIKKEN for Kunst og Design
Sundholmsvej 46
2300 København S